I hate you so much right now.

Väänsin uuden ulkoasun ja jostain kumman syystä ton kuvan laatu on enemmän tai vähemmän kökkö täysin riippumatta siitä, mitä sille teen. Oon kokeillut giffin, jpgn ja jopa pgn:n, mutta mikään ei auta. Jos jollain on jotain ideoita niin ehdottakaa pois, en jaksa enää tänään painia sen kanssa. Kuvankäsittelyohjelmalla tosta kuvasta tuli just sellainen kuin halusinkin, tallennus tökkii sitten oikein urakalla. Mur. Ulkoasussa on siis ihanaisen The Cardiganssin laulaja Nina Persson. Villatakeilta tulee muuten kokoelmalevy tämän kuun lopussa, kaikki siis mars silloin levykauppaan!

Jotta tämä postaus ei ihan pelkäksi kiukutteluksi menisi, listaan asioita jotka ovat rikastaneet elämääni viime päivinä.

1. The Body Shopin kookos-tuotteet
Kylppäristäni löytyvät mm. rasva, käsienpesuaine ja kuorinta. Tulen hyvälle tuulelle aina kun käytän näitä, sillä kookos on aivan ihanaa kaikissa mahdollisissa muodoissaan. Miksei Suomesta voi saada Maraboun kookos-suklaata? Se on täydellistä! Ostan Body Shopista oikeastaan kaiken kosmetiikkani. Tulee hyvä omatunto kun puput ja hiirulaiset ei kärsi, voi kierrättää ja erittäin korkeatasoisia tuotteita. Ainoa miinus on se pirun Loreal...

2.Radiohead-In Rainbows
Olen lämmennyt vähän hitaasti Radioheadille. En oikein tiedä miksi, sillä esim. Karma Policea olen fiilistellyt ties kuinka kauan. Uusimman levyn ostin kuitenkin ihan muutaman biisin Stupidossa kuultuani, eivätkä rahat todellakaan menneet hukkaan. Upea levy.

3.JC
Taisin unohtaa tämän Ruotsi-listaltani. JC on varmaan ahkerimmin käyttämäni ketjuliike ja taisinpa muuten tehdä sieltä ainoat ale-löytöni: pari t-paitaa ja neuletakin. Aika villiä. Elokuvateattereissahan on viime aikoina pyörinyt JC:n loistava mainos, jossa ketjun ruotsalaisia työntekijöitä on kuvattu bilettämässä keskenään, arvatkaa vaan kenen vaatteisiin pukeutuneena? Siitäkin tulee jotenkin hyvälle tuulelle. Mietinpähän vaan, että mainos saattaisi olla aika eri näköinen, jos siinä olisi käytetty suomalaisia JCläisiä. Tai no joo, on ainakin Kampin ja Forumin JC:issä näkynyt toisinaan varsin hyvinpukeutuneita neitejä ja herroja.

4.Moko
Vajaa vuosi sitten omaan kämppään muuttaneena olen tietenkin hurahtanut sisustukseen varsin iloisesti. Mokosta tarttuu mukaan lähes aina jotain, vähintään kynttilöitä, joita kulutan hyvin ahkerasti. Etenkin tuoksukynttilät, erityisesti kookos, kahvi-karamelli ja vanilja-hunaja on tosi nam. Hintaa on varmasti enemmän kuin Tiimari-kamalla, mutta periaatteeni on, että laadusta voi ja pitääkin maksaa.

5.Lumi
Tänään satoi tänne pääkaupunkiseudullekin vihdoin lunta! Tätä on jo odoteltukin. Olen täällä onnesta soikeana liukastellut ja liiraillut. Pulkkamäkeen, jee!

Ps. Lisäsin pari päivää sitten tohon oikealle inspiraatio-kuvan jota vaihtelen (öö) inspiraation mukaan ja laskurin, joka on ehtinyt kivuta jo yli sataan. Kiitos kaunis kaikille lukijoille. Kommentoikaa vaan muuten rohkeasti! Saatan olla vähän tiukka täti, mutta en varmasti pure! :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sivu näyttää paremmalta, edellisen iso kuva vei koko etusivun tilan ja tekstiä piti lähteä rullaamaan alhalta.

Lunta. Oih. Ylettömän ihanaa, varsinkin kun omistan kaksi valkoista pitkäkarvaista puudelia.

Mukavaa alkanutta viikkoa

Lina kirjoitti...

Heli: Varmaan ainakin pienemmällä näytöllä oli aikamoinen rullaaminen :D

On tosissaan ihan jees ettei koiria tarvitse ihan joka päivä pestä, korkeintaan irrottaa lumikönttejä tassuista! En tiedä onko äidin koirat ainoat jotka onnistuu tekemään sekä tassuistaan että korvistaan (tytöt on spanieleita...) valtavia lumipalloja.

Kiitos samoin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei hyvä kun muistutit tuosta kokolemasta! Olen aina ollut niin laiska (ja köyhä) että olisin ostanut kaikki levyt joten tää on mun pelastus. Tosin ei tuo kokoelmakaan vie mun velvollisuutta hankkia kaikki levyt!

Lina kirjoitti...

Ystävällinen hei: Onpahan sitten ainakin jotain mitä kuunnella sillä aikaa kun halii kaikkia muita levyjä kaappiinsa :)

-SL kirjoitti...

Rakastan kookostuotteita!:) mutta nuo Body shopin on kait aika kalliita?
maraboun kookos-suklaata saa kait laivalta, muistan kyllä joskus ostaneeni sitä Suomestakin mutta enää ei löydy!:/

Lina kirjoitti...

*~sl: No ei nyt niin kamalan kalliita ole ja ainakin mun mielestä ihan hintansa väärtejä :)

Ainakaan viimeksi en laivalla tähän ihanuuteen törmännyt, syynään suklaahyllyt aina huolella! :D Ehkä ensi kerralla onnistaa... Se on vaan niin täydellistä.