Tyyliä videolla

Musiikkivideot ovat loistavia inspiraatiolähteitä. Videolta voi löytyä joko yksinkertaisesti siistejä vaatteita, yleisesti fiiliksiä herättävä tunnelma tai muuten vain hyvä asenne. En siis todellakaan selaile näitä kuin jotain vaatekatalogia. Tässä siis muutama omasta mielestäni erittäin innostava pätkä.


Nancy Sinatra- These boots are made for walking
Ihmiset jotka ovat itkeneet ruotsalaispimujen lyhyitä tunikoita eivät varmaan pidä tästä. Asenteella ilman housuja.



The Cardigans-I need some fine wine and you, you need to be nicer
Maailmankaikkeuden paras biisin nimi + Nina Perssonin lyömätön kengät ja letit -yhdistelmä. Cardiganssin kahden viimeisimmän levyn musavideot (kuten myös itse levyt) ovat muuten kaikki aivan ihania, kannattaa katsoa.



Feist-My moon, my man
Arvatkaa mitä teen kun menen seuraavan kerran lentokentälle?



Fergie-Clumsy
Fergie on ihanan lumppu. Älkää nyt käsittäkö väärin, mutta inhoan naisjulkkiksia jotka yrittävät jotenkin perustella hutsuiluaan. Fergie vaan vetää omaa juttuaan soperra mitään neitsyysvaloistaan tai siitä että "tää biisihän siis kertoo siitä et mä oon orja niinkun musiikille/jeesukselle/suklaalle. Ei täs siis mitään seksuaalista ollut". Nämä samat typyt ovat siis myös niitä jotka -hups- unohtivat laittaa pikkarit jalkaansa. Sitäpaitsi toi pinkki mekko on ihana!



Kelly Clarkson-Walk away
En muuten Clarksonia kuuntele, mutta Walk awayn video tuo aina hyvän mielen. Tekis vaan mieli tanssia! Tässä ei siis ole kyse vaatteista vaan tuhottoman hyvästä meiningistä ja asenteesta.

Ei innosta:
-Pinkiltä löytyy asennetta, jotkut biisitkin on hyviä, mutta se ylinäytteleminen+yksinkertaisesti rumat vaatteet ovat vaan aika luotaantyöntäviä.
-Britney Spears. Miksi mielenvikainen, alkoholin turvottama, kamapäinen tyttörukka pitää laittaa hyppimään puolialasti epätahtiin järkyttävän huonon musiikin tahtiin? Briitu tarvitsee rakkautta ja terapiaa, ei julkisuutta.
-Anna Abreulla on aina huonosti istuvia vaatteita, plus että tyttö näyttää siltä että katsonut liikaa MTV:tä ja omaksunut, erittäin epäedustavasti, kaikki mahdolliset maneerit. Toisaalta tyttö myös kuulostaa ihan samalta. Etenkin Ivory Tower on stailattu ihan päin perbeeriä.

Millaisen listan tekisit itse? Keiden videotyylit kiehtovat, keiden ärsyttävät?

16 kommenttia:

dolce kirjoitti...

Nuorempana (äh, tukee aina niin vanha olo, kun sanoo noin) otin paljonkin esimerkkejä pukeutumiseen MTV:ltä. En edes kehtaa sanoa ketkä silloin inspiroivat, aika noloja artisteja...Yhden Jlo:n videon muistan, jossa oli aivan uhanat vaatteet ja kopsasin tyylin itselleni :)

Lina kirjoitti...

Kai se oli Love don't cost a thingin video? Törkeet blingit, valkoinen niskalenkkitoppi ja tiiiiukat farkut on sellanen hillitty asukokonaisuus :D

Maria kirjoitti...

Yyyyh just tolle Abreun videolle, niitä pitkiä muovihelmiä vois vähän vähentää?!?

Lina kirjoitti...

Eikun ne on kato siis ihan sairaan hyvännäköset. Helmiä on tarpeeks vasta sit kun pitää kulkea etukumarassa kun ne painaa niin paljon. Me ei vaan tajuta niinku muotijuttui hei.

dolce kirjoitti...

Ei muuten ollut tuo video, vaan joku vanhempi. Siinä se Jlo kavereineen matkusti jollain metrolla jossain... muistaakseni ;)

muotiagentti kirjoitti...

Hyvin valittuja pätkiä, saavat hyvälle tuulelle. Ja inspiroivat: olen lähdössä maanantaina Brysseliin, jonka lentokentällä on maailman pisimmät liukukävelyhihnat.

Päätin maanantaiaamuna saavuttuani kentälle:
tanssia takaperin liukuhihnalla lyhyt paljettimekko päälläni (arvasit oikein, ilman niitä!) ja (irto)letit päässä. Jalassa upeat korkkikset.

Helena kirjoitti...

Mäkin olen ihmetellyt Abreun videoita ja muutenkin stailausta. Miksei hänelle löydy sopivia vaatteita, videot on joten halvalla tehty, tai siis ainakin näyttävät siltä.

Lina kirjoitti...

Dolce Vita: Damn, se ois ollut niin helmi! :D

Muotiagentti: Just hyvässä mielessä on muodin ja oikeastaan kaiken olemisen koko pointti :) Mun pitäis ehkä suunnata Brysseliin videokameran ja kivan mekon kanssa!

Melina: Ne näyttää halvalta varmaan siksi ettei karisman puutetta voi korvata yhtään millään. Arvaako jostain etten kuulu Idols-artistien faneihin? Tosi-tv:nä se on ok, se musiikki taas poikkeuksetta kuraa. Suomessa siis.

Anonyymi kirjoitti...

Tästä tulee major-töks-töks-komma enkä jaksa alkaa luettelemaan biisien nimiä.

Shirley Garbagesta. Tyyli paranee koko ajan mutta jo kuopattu Garbage meni musiikillisesti vika suuntaan.
White Stripes aiheuttaa tyylillistä ja musiikillista ihastumista. Yksinkertainen värimaailma, me likey.
Melissa auf der Maur, kiharat, pitsi ja basson käsittely.
Animal Alphan Angnesilta löytyy aivan järjettömän ihania vaatteita.
Horrorpopsin yleistyyli on juuri sopivan kajahtanut, plussana aivan upeat tatuoinnit.
The Horrors, slim punks? No ei, mutta tyyli puree musiikista puhumattakaan.
Gwen Stefanin tyyli on mannaa silmille, tilauksessa samanmoinen yhdistelytaito.
Villinä korttina Turbonegron estetiikka.

Lina kirjoitti...

Kaikki kommentit kelpaa, töks-töksitkin. Olet ilmeisesti aika vaihtoehto-ihmisiä ja sehän on vain ja ainoastaan hyvä asia. Gwen Stefanin uusin, Early Winter on muuten uusi suosikkini. Ottaisin siitä kaiken vaatekaappiini.

dolce kirjoitti...

Haa, se oli Feelin' So Good se Jlo:n video ;) Piti käyä tarkistamassa asia, ja tsekkamassa video youtubesta.

Anonyymi kirjoitti...

Hyi, hyi ja vielä kerran hyi!
Siis Anna Abreun Ivory Tower tyylille...
Hirveä Onlyn t-paita ja vaikka mitä sälää lisätty päälle...
Toisaalta, jos Ellenin pikkusisko on stailannut tuonkin videon, niin ihan odotetun näköistä tyyliä :)

Hyvin keksitty juttuaihe muuten :)

Lina kirjoitti...

En ole ikinä kuullutkaan tosta biisistä! Joka päivä oppii jotain uutta :)

Lina kirjoitti...

Ev: Taidettiin kirjottaa samaan aikaan, edellinen kommentti suunnattu siis Dolcelle :)

Idolsikin oli tosiaan stailattu niin järkyttävällä mauttomuudella että itketti, mutta kyllä Abreu on siipensä levitettyään näyttänyt että vieläkin rumemmaksi voi mennä.

Ja kiitos kaunis vielä :)

Anonyymi kirjoitti...

samaa mieltä siitä että tuolla The Gardiganssin biisillä on ihan törkeen mahtava nimi! Ja Fergien Clumsy on ihana myös<:

Lina kirjoitti...

Runway: Pitkät biisinnimet kunniaan! Fergiellä on asenne kohdallaan, ilman hänen persoonaansa ei musassa tai videoissakaan olisi mitään erityistä.