Halutaan: nahkalaukku

Otsikko taitaa olla hitusen harhaanjohtava, sillä en etsi mitä tahansa nahkaveskaa. Haluan laukun joka on kestävä, tyylikäs, tilava ja vaikka sitten vähän hintavampikin. En todellakaan halua mitään mikä on nyt hip, pop ja in. Ei kiitos niiteille, mustalle kiiltonahalle ja hapsuille. Haluan laukun, jota voin käyttää vielä viiden, ehkä jopa kymmenenkin vuoden päästä. En etsi vain laukkua, vaan luotettavaa ystävää ja elämänkumppania jota voi huoletta käyttää niin arjessa kuin juhlassakin -täydellistä laukkua voi yhdistellä asuun kuin asuun. Laukun pitää olla tarpeeksi persoonallinen, jotta se voisi olla tarvittaessa asukokonaisuuden juju, toisaalta myös sen verran hillitty ettei se varasta huomiota kokonaan.
Harmi vain, että sellaisen metsästäminen on suhteellisen tuskaista. Kun sanon, että laukku saa olla hintavampikin, tarkoitan jotain siinä kahden-kolmensadan paikkeilla. Tämä saattaa olla kompastuskiveni. Laukkuja tuntuu olevan kahta sorttia: henkkamaukan parinkympin muoviroinaa ja sitten toisessa ääripäässä hippusen tyyriimpiä pradoja ja dolcegabbanoita. Käytettykin toki kelpaisi, mutta en aio käyttää eBayta tai huuto.nettiä, suhtaudun niihin sen verran varauksella. Missioni vuoksi olen kolunnut varmaan kaikki mahdolliset kaupat, putiikit ja kirpputorit, mutta unelmieni laukkua, tai siis ainakaan sopivan hintaista sellaista ei vain tunnu löytyvän.

Muutama kuolettavan ihana yksilö on toki löytynyt. Mulberryt ovat vieneet sydämeni, seitsemänsadan hintalaput lämmittävät mieltä sitten vähän vähemmän. Myös suomalainen Lumi tekee ihania laukkuja, hintaa niilläkin se 500e. Katsotaanpa vaan, joku päivä repäisen vielä ja elän sitten pari kuukautta puurolla ja dyykatuilla riisimuroilla. Mitäpä ei epätoivoinen tyttö unelmiensa laukun eteen tekisi?

8 kommenttia:

Rita kirjoitti...

Sama, eikö täydellinen laukku voisi poksahtaa vain ovesta sisään?? :)

Lina kirjoitti...

Sinäpä sen sanoit :)

Anonyymi kirjoitti...

Lumi-laukkujen hinta on kyllä pompsahtanut ylöspäin yhtäkkiä aika reilusti, vielä vuosi sitten niitä sai vähän päälle parilla sadalla.

Lina kirjoitti...

Olisi varmaan kannattanut olla liikenteessä silloin :D

Anonyymi kirjoitti...

Oletko miettinyt esim. Tiger Of Swedenin laukkua? Niistä löytyy ihan muutaman sadan euron hintaluokassa pyöriviä malleja ja niistä voisi jopa löytyä sopivan klassinen ja aikaa kestävä elämänkumppani. Laadustakaan en ole kuullut pahaa sanaa. Itselläni myös juuri vyönkiristys meneillään kunnon laukun siintäessä silmissä (Joskin hieman kaukana vielä, mutta kuitenkin..) :)

Lina kirjoitti...

Olen itseasiassa miettinyt yhtä Tiger of Swedenin vähän Bayswater-tyyppistä laukkua, hintaa oli muistaakseni vajaa 300e. Vaikutti kyllä aika laadukkaalta, toisin kuin esim. DKNYn laukut joiden hinnassa painaa lähinnä merkki, laatu ei ole kuulemma kummoinen vaikka aika samoissa hintaluokissa Tigerin kanssa kumminkin pyöritään. Mutta kiitos vinkistä, pidän silmäni auki! :)

Leanika Korn kirjoitti...

Teen nahkalaukkuja. Laita e-mailia osoitteeseen leanika.korn@gmail.com ja kerro minkä laista laukkua etsit niin lähetän kuvia ja hintoja.

Anonyymi kirjoitti...

Huh, täydellistä laukkua etsin minäkin :) Mitäs pidätte tästä:http://www.tigerofswedenshop.com/products/detail/6_39_278_399
Aivan ihana mun mielestä <3