Planting lilacs and buttercups

Tänään oli hyvä päivä koska...
-kävin kampaajalla. Leikkaus, tehohoito ja päänahkahieronta on lyömätön setti. Feist
-lounastin ihanaa nepalilaista ruokaa Satkarissa. Suosittelen kaikille, noiden mahtimättöjen jälkeen olen aina poistunut iloisin mielin ja hameen ylin nappi avattuna.
-kuuntelin Feistin Let it die -albumia joka on täynnä toinen toistaan loistavampia biisejä, etenkin tuo otsikossakin lainattu Mushaboom on itse ihanuus.
-tein uudella tehosekoittimellani mahtista marjasmoothieta. Marjasekoitus, jogurtti, Elovena-hiutaleita ja vähän hunajaa -vroom- ja lasiin.
-Nelosella alkoi Greyn anatomian uusin tuotantokausi. Vaikka suuri osa jaksoista on katsastettu etukäteen, jaksaa sarja innostaa tätä tyttöä aina vain.
-Blogilista kertoi kahdesta uudesta tilaajasta, kiitos teille <3 Vaatimattomissa luvuissahan tässä mennään, mutta lämmittää oikeasti mieltä että omaksi ilokseni suoltamani tekstii kiinnostaa muitakin.


Mutta miksi, oi miksi...
-G-pisteen juontajat ovat aina pukeutuneet mitä järkyttävämpiin kolttuihin? Mikä se lopun Rakas G-piste -osio on olevinaan? Miksei Suomessa osata tehdä keskusteluohjelmia?
-piti sataa vettä?
-HKL kelpuuttaa kuskeiksi ilkeitä sadistisetiä, joiden suurin ilo on jättää ihmiset seisomaan vetisille bussipysäkeille?
-ihmiset eivät ylipäätään voisi noudattaa Rumpalin aka Strumpen sanoja: "Om du inte kan säga något vänligt, så säg hellre ingenting alls." Tämä siis pätee niin tosielämään kuin blogosfääriinkin. Ei maksa mitään olla kohtelias ja jos ei siihen kykene niin suunsa voi aina pitää supussakin.


Onneksi en voi kiukutella kun Feist raikaa. So long sisters. "But in the meantime we've got it hard/ Second floor living without a yard / It may be years until the day/ My dreams will match up with my pay"

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi hitto, olet todella symppis tyyppi, heti luettuani ekan kerran blogiasi tänään ja tätä postausta, ahmin aikaisemmat postauksesi. Ennen olen ollut kiinnostunut vain muotiblogeista ja tämä onkin ensimmäinen ns. "tavallinen omaelämä"-blogi, josta sytyin :)! Aah, tuleepa sitä hyvälle tuulelle, kun löytää ihmisen, jonka elämänasenne on kohdallaan. :D

Lina kirjoitti...

Kiitos paljon :) Mulla on noita hartaita kiinnostuksenkohteita sen verran paljon etten osaisi pelkistä tyylijutuista höpistäkään. Sitäpaitsi noi eri osa-alueet menee aika usein iloisesti sekaisin. Mikä onkaan parempaa kuin törkeän hyvä leffa jossa on loistava käsikirjoitus, hyvät musat ja kaupan päälle vielä siistejä vaatteitakin? Ainoa ongelma sellaisten kanssa on inspiraatioähky. :D

Bren kirjoitti...

Onpa sulla kiva blogi! :] Mun eilisen päiväni kohokohtia oli myös tuon Greyn anatomian neloskauden starttaaminen. Hyvä jakso! Harmi, että Burke otti ja häipyi :\

Minäkin taivastelin eilen G-pisteen tyttöjen kolttuja, vaikka muuten ohjelma onkin ihan hauska tuulahdus keskusteluohjelmien saralla.

Lina kirjoitti...

Kiitos. :) Mun Burke-pisteet on laskenut aika huolella niiden homo-kommenttien jälkeen. Tai Isaiah Washingtonhan se oli eikä Burke ;)

Mulla kyllä vähän tökkii toi G-piste muutenkin. Aikuiset naiset kikattelemassa ja heittämässä muka-nokkelaa läppää ei oikein iske, vaikka kyllähän se omalla tavallaan ihan viihdyttävä ohjelma on.

Helena kirjoitti...

Kampaaja piristää päivää aina, siis jos on onnistunut tulos. Ja ruoka!! What a hell typeristä bussikuskeista!

Lina kirjoitti...

En yhtään valittais jos päänahkahieronnat ja ravintolasapuskat olisivat jokapäiväinen käytäntö. :) Ilkeät bussikuskit voisivat harkita jotain vähän vähemmän asiakaspalveluhenkistä ammattia...