Oscarpöhnä

Olen edelleen hieman pihalla valvojaisteni jäljiltä. Yön parhaimmistoa oli se kun pillahdin itkuun sekä Marion Cotillardin että Diablo Codyn kiitospuheiden aikana. Parhaan elokuvan palkinnon olisin ehkä antanut uskomattoman upealle There will be bloodille, vaikka onhan Menetetty maakin ihan kelpo pätkä. There will be blood, Sovitus ja Juno menevät kyllä omalla listallani sen edelle, Michael Claytonia en ollut sitten nähnytkään. Tästä syystä en ota osaa keskusteluun siitä ansaitsiko Tilda Swinton pystinsä, Cate Blanchetin näytteleminen oli nimittäin I'm not there:ssä sanoinkuvailemattoman loistavaa.

Mekkokeskusteluihin sanon vain että illan suosikkini olivat, erittäin puolueellisesta näkökulmasta Diablo Cody ja Ellen Page. Ensin mainittu ei ole lähelläkään omaa tyyliäni, mutta on ihailtavaa että mimmit uskalsivat juhlia omille tyyleilleen uskollisina.

Ps. Mitä hittoa Heidi Klum teki gaalassa?
Pps. Daniel Day-Lewis, Javier Bardem, Katherine Heigl ja James McAvoy oli ihania. Rakastan symppiksiä ihmisiä, jos joku ei ole sitä vielä sattunut huomaamaan.

Ei kommentteja: