Yksinkertainen on kaunista

Pukeutumisessani pyrin noudattamaan yllämainittua rikollisen kliseistä sanontaa. En yksinkertaisesti viihdy alkuunkaan rönsyilevissä asukokonaisuuksissa, vaikka muiden päällä taitavasti rakennettuna monimutkaisemmatkin systeemit näyttävät uskomattoman hyvältä. Minimalismi on kuitenkin minun juttuni.

Tämän kevään mallistoista suurinta inspiraatiota pukeutumiseeni tuo Chloé. Yksinkertaisuutta jujuilla, miten nerokasta! Väripaletti on myös upea, hillitty muttei ollenkaan tylsä.

Vanhan pakkomielteeni vuoksi olen noudattanut ahkerasti periaatetta 'laukku ja kengät samaa väriä'. Nämä kuvat nähtyäni joudun kyllä joustamaan periaatteistani; hiekanväristen popojen metsästys voidaan julistaa alkaneeksi! Niin mustat kuin värillisetkin laukut toimivat loistavasti hiekan kanssa. Sen verran tapojeni orja aion kuitenkin tulevaisuudessakin olla, etten yhdistä esimerkiksi punaruskeaa laukkua tummanruskeisiin kenkiin, se on nimittäin ainakin omissa silmissäni ennemminkin päänsäryn aiheuttaja kuin fashion statement. Toisella kliseisellä sanonnalla lopettaakseni: vanha koira ei opi uusia temppuja (paitsi joskus).

Ei kommentteja: