Kauppakaveri

Tapanani on ollut kantaa valkoisia kangaskasseja ruokakaupassa asioidessani niin kauan kuin muistan. Se on ollut käytäntönä jo kotona asuessanikin. Vaatekaupoissa kierrellessä tapa ei jostain syystä ole ollut kovinkaan aktiivisesti mielessä. Yleensä on käynyt niin, että ensimmäisen putiikin ostokset pakataan kaupan omaan pussiin, loput ovat menneet sitten sinne samaan. Nyt olen päättänyt, että "en tarvitse pussia, kiitos" on oleva uusi shoppausmantrani, koska yhdenkin pussin kaapintäytteeksi kotiin raijaaminen on loppujenlopuksi ihan turhaa. Olen nimittäin tehnyt maalislupauksen: aina kun poistun kotoani, pakkaan laukkuuni piskuiseksi taitellun kangaskassin.
Kauppakassit: Accessorize ja Topshop

Paperikassien, muovipusseista puhumattakaaan, hamstraus ei todellakaan ole mikään ekoteko. Sitäpaitsi kangaskasseja saa vaikka kuinka kauniita! Ei tarvitse välttämättä tyytyä siihen tylsään valkoiseen, joita yhtään näppärämpi pystyy tosin ihan kotikonstein kaunistamaan kangasvärien ja -tussien avulla.

Haluan haastaa kaikki lukijani mukaan samaan toimintaan. Öljyä voi käyttää tärkeämpiinkin asioihin kuin muovipussien valmistukseen.

Ei kommentteja: