Harmaan päivän piristykseen tarvitaan...

-Piipahdin Marimekon liikkeessä viime viikolla tilaamassa Samu-Jussi Kosken suunnitteleman Natsumi-mekon lohenpunaisena ja tänään tuo ihanuus pääsi vihdoin kotiin. Hassua muuten että mekkoa on otettu liikkeisiin ilmeisesti vain harmaana, mustana ja vihreänä. Ankeat suomalaiset päähänpinttymineen. Miksi kaiken pitäisi aina olla tummanpuhuvaa?

-Kävin katsastamassa Ateneumissa Pekka Halosen näyttelyn joka oli kieltämättä upea. Kevätfiilistä näyttelystä ei kannata kuitenkaan lähteä hakemaan, Halonen oli nimittäin erityisen mieltynyt talvimaisemien maalaamiseen. Jos harmonia ja estetiikka ovat kuitenkin lähellä sydäntäsi, on retki Ateneumiin välttämättömyys.

-Ihailin Ateneumin kirjakaupassa Katja Tukiaisen töistä koottua teosta joka on pakko jossain vaiheessa hakea kirjahyllyntäytteeksi. Tukiaisen värikkäät ja lapsekkaat maalaukset ovat kuin karkkia silmille!


-Stevie Wonderin kokoelmalevy yksinään pystyy luomaan hopeiset reunat jokaiselle Helsingin kattojen yllä mollottavalle pilvenretkulle. Tunnen itseni yltiöromanttiseksi höpsöksi aina kun fiilistelen tätä, mutta eipä siitä kai mitään haittaa kenellekään ole koskaan ollut?





"You are the apple of my eye/ forever you'll stay in my heart"

Mitkä asiat ovat ilahduttaneet sinua tänään?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tukiaisen työt ovat aivan ihania ja oli pakko ostaa tuon kirja alkuvuodesta. :) Taitaa olla ensimmäinen taidekirjahankintani.
Voittaisi vielä lotossa, niin saisi Tukiaista seinällekin. ;D

Lina kirjoitti...

Tukiainen on tosiaan ihana. Punk-henkinen tyttömäisyys on nerokas yhdistelmä!