Yeah, intelligent input, darlin', why don't you just have another beer then?

Päivän puuhat: Kalakeittoa ja pääsiäismunia mummilla, perussunnuntaikävely Kruunuhaassa, Senaatintorilla ja Kauppatorilla (sunnuntaikävelyitä voi tehdä myös maanantaisin!) ja vaatekaapin perinpohjaista järjestelyä.

Päivän kummastus: Valtterin kaikki pöydät on varattuna seuraavat kolme viikkoa, just my luck! Kaivoin just kaapeista kolme säkillistä kirpparille joutavia vaatteita. Ehkäpä voin varastoida noita kamppeita vielä kuukauden.

Päivän tyylilyyli: Olen lämmennyt Kate Nashin musalle vähän hitaasti, mutta niin on käynyt oikeastaan kaikkien suurten musiikkirakkauksieni kanssa. Saman syntymävuoden lisäksi jaamme neitosen kanssa rakkauden värikkäisiin mekkoihin. Kaunista ja persoonallista.




Päivän piristys: auringonpaisteen lisäksi tänään tiuhaan pyörittämäni edellisen kohdan nuoren naisen tekemä Birds-biisi toimii mahdottoman hyvin. Romantiikkaa särmällä.

"Right birds can fly so high/
And they can shit on your head, yeah/
They can almost fly into your eye and make you feel well scared/
But when you look at them and you see that they're beautiful/
Thats how I feel about you."

Päivän dorkin ajanviete: oijoi, taitaa olla tasapeli Glamourin dos & don'tsin ja tetriksen rämpyttämisen kesken.

Päivän luuranko: Kaappeja siivotessani löysin Movetronin Soittorasia-levyn joka oli mielestäni tosi kovaa kamaa joskus tokalla luokalla. Ymmärrän että 8-vuotias minä kuunteli tuota jytkettä 90-luvulla, mutta että joku toope oikeesti popittaa nykyään sitä uutta materiaalia? Sanokaa mulle ettei ne oo tosissaan.

5 kommenttia:

dolce kirjoitti...

Nuo viimeisen kuvan hiukset voisivat olla juuri sellaiset, jotka voisin huomisella kampaamovisiitillä haluta!

Minä muistan hyvin elävästi Movetronin ysäriltä... en kyllä koskaan siitä pitänyt, mutta kaverini kyllä. Olisi mahtavaa muuten nähdä Jyrki- ohjelman lähetyksiä uusintoina ;)

Bren kirjoitti...

Kate Nash on vaan ihanin! Mekot. Tyyli. Musa. Kaikki. Movetronista ei kyllä voi samaa sanoa 8)

Lina kirjoitti...

Dolce Vita: En viitsinyt edes aloittaa noiden hiusten ylistystä kun siitä ei tulisi loppua. Mulla on nimittäin hirveä pakkomielle pitkistä hiuksista, satun juuri kasvattamaa omiani... Olkapäiden tasolla ollaan jo!

Haha, Jyrkiä katsoessa vois ruveta itkettämään. Toisaalta ei kyllä oikeestaan tarvi tehä muuta kuin pistää Voice päälle; Tea Khalifahan se siellä edelleen, eivätkä läpän tai juontoseuran taso ole ainakaan päässeet nousemaan... :P

Bren: Mun silmissäni se menee niin, että kaiken minkä Kate Nash on onnistunut tekemään niiin oikein, on Movetron mennyt ihan metsään. :D

Anonyymi kirjoitti...

Oi Movetron, nauhoitin niiden esikoislevyn aikoinaan luokkakaveriltani c-kasetille. 10 vuotiaana tuo oli niin riipaisevaa lyrikointia ja hoilasin antaumuksella niitä kappaleita.
Karmeinta huonoa ysäriä tuo nykyinen (ja entinenkin) meno, luulisi että levy-yhtiö olisi sanonut että kiitos pojat, mutta ei kiitos. Vai onko ne itse tuottaneet sen uuden levyn..se ainakin selittäisi paljon...:D

Tuo Voicela ja koko Voice on kyllä oikea musiikkiohjelmien irvikuva. Tulee myötähäpeä kun välillä eksyy vilkaisemaan Teaa ja niitä kahta mukanokkelaa jamppaa.
Ainoa ohjelma mitä on joskus hauska katsoa, on se artistien ja yhtyeiden valitsema top 10 jossa on juontajana/kuvaajana myös ex-Jyrkiläinen Ylitornio. :D

Lina kirjoitti...

Nouvelle: Ne lyriikat! Yritettiin just kaverin kanssa laulaa Romeo ja Julia karaokessa, mutta meni aikalailla kikatukseksi. Miten kornia on edes mahdollista olla?

Voicea ei voi kyllä ilman myötähäpeää katsoa. Onneksi siellä ei sentään ole enää sitä yhtä toimittajaa joka ei osannut lausua helpointakaan englanninkielistä sanaa oikein. Siis kyllä mä ymmärrän kenestä puhutaan jos joku sanoo vaikka Tseims Mäkeivoi, mutta ei kai taustatyön tekeminen ole liikaa vaadittu.