Wear the trousers.

Vaikka olenkin mekkojen ja hameiden suuri ystävä, olen viime aikoina saanut inspiraatiota pukeutumiseeni lähinnä miesten vaatetuksesta. Tietäisin niin tasan miten pukeutuisin, jos olisin mies! Kiroan tätä aina aamuisin kun en kerta kaikkiaan (muka) löydä pursuilevista kaapeistani mitään järkevää päällepantavaa. Miettikää, kun voisi aina vain vetää päälleen täydellisesti istuvan puvun! Se saa kenet tahansa näyttämään ihan uskomattoman paljon paremmalta! Eikä hyvin istuva, tumma puku voi koskaan mennä muodista! Joku voisi sanoa sitä tylsäksi, mutta etenkin sellanen vähän rokisti puettu puku on vaan niin kuuma! Tämä ei siis tosiaan tarkoita sitä että kuolaisin Manskulla bisnesmiesten perään. Ne ON tylsiä. Ja joo, en aio mennä ostamaan itselleni pukua, se näyttäisi vaan typerältä. Inspiraation hakeminen ja kopioiminen ovat aika eri asia...

Pukeutumisen saralla suuri suosikkini on ehdottomasti ollut maailman ihanin katumuotiblog The Sartorialist. Saan sieltä aina hyviä ideoita ja Scott Schumanilla on myös sana hallussa. Tämä kuvaa tuntojani myös tämän miestenvaatejutun ja ylipäätään muiden pukeutumisesta inspiroitumisen suhteen täydellisesti:


"I have often written about "abstract Inspiration" or the fact that I rarely shoot a look in which I like the entire look but only certain elements of the look. I think if you look at this blog and only say "yes" or "no" to the looks then you are really missing out."




En halua näyttää äijältä, muttei neiteilykään todellakaan ole juttuni. Tykkään yhdistellä maskuliinisia vaatteita ja asusteita esim. simppeleihin hameisiin ja naiselliseen kampaukseen ja meikkiin.


Parasta inspiraatiota itselleni viime aikoina ovat ehdottomasti olleet mm. Interpolin (ylempi kuva) ja Joy Divisionin jäsenet. Post-punk uppoaa pelkästään musiikkinakin mulle paremmin kuin mikään muu, mutta ei noi mittatilauspuvut ja trenssitakit ollenkaan pahalta näytä. Joy Divisionin keulakuvasta, Ian Curtisista, kertova Control (alempi kuva) on muuten tässä hiljan tullut elokuvateattereihin. En nyt tahdo hehkuttaa turhaan, mutta se on vaikuttavin ja upein elokuva jonka olen ikinä nähnyt. Suosittelen, olen viimeiset kolme päivää ollut ihan täpinöissä sen takia.


Lähden tästä sitomaan kravattiani (osaan tehdä kunnon solmun, kiitos vaihtisvuosi!) ja kuolaamaan muutamaa ylisiistiä trenssitakkia. Hihhei androgyynisyys!



LÄHTEET: http://www.pmvhphoto.com/, http://momentum.control.substance001.com/, http://thesartorialist.blogspot.com/, http://www.nilson.com/, http://www.topshop.co.uk/ , http://www.mulberry.com/

5 kommenttia:

the g o o d ones kirjoitti...

tämä tuntuukin olevan kova sana monessa blogissa nyt :) itsekin pidän kovasti!

muotiagentti kirjoitti...

Herraintyylistä pidän minäkin. Kunhan saan laitettua asujani blogilleni niin näet, esim. löysät ukkohousut, raskaat kengät ja pieni nahkatakki pelaavat hyvin. Toisaalta ukkohousujen kanssa on kiva joku pieni naisellinen yläosa. Olen huomannut käveleväni kuin jätkä ukkohousut jalassa.

Lina kirjoitti...

Haha, äijäily kunniaan! :D

dolce kirjoitti...

Voisin ottaa kollaasisi jokaisen kappaleen omaan kaappiini :) Varsinkin nuo ruskeat kengät, ah mitkä ihanuudet!

Lina kirjoitti...

Jep, tiedän ainakin mitä kaikkea ostan heti kun tililleni ilmestyy ylimääräiset 1600e. Ollapa rikas.