Sugar and spice and all things nice

Inspiraatiokuviani selaillessani olen huomannut ihastuneeni viimeaikoina kaikkeen tyttömäiseen, söpöön ja värikkääseen. Talvi ja sen mukana yksinkertaisuus ja androgyynisyys saavat väistyä kun hypistelen kirppareilla hempeitä mekkoja, mitä tahansa rusetilla, pilkuilla tai kukilla koristeltua ja haaveilen keltaisista sukkahousuista. Kevään paras tyttömäinen asuste on kuitenkin hymy. Helsingissä sitä ei ainakaan kovin monen naamalla näy. Tässä asiassa on ihan kiva poiketa valtavirrasta.

Kevät herättää minussa myös varsinaisen kodinhengettären. Siivoan, leivon ja ostelen leikkokukkia. Pitää taas pian kutsua kavereita kesteille, emännöinti on nimittäin ihan parasta.


Tässä videossa yhdistyvät värikylpy, valloittava tyttömäinen nenäkkyys ja huumori. Mulle Pikku Myy, Peppi Pitkätossu ja Kate Nash edustavat tyttöyttä parhaillaan.


Olen taas pahis koska en vaihteeksi ole ihan perillä siitä mistä nämäkin kuvat ovat inspis-kansiooni päätyneet. Voi vinkkailla jos on sattunut törmäämään näihin aiemminkin. Mutta täältä ja täältä nyt ainakin.

6 kommenttia:

dolce kirjoitti...

En ole ennen tuohoh videoon törmännytkään :) Musiikkivideoissa minuunkin vetoaa värikkyys, tajusin sen itsekkin vasta nyt!

Lina kirjoitti...

Tällä hetkellä muhun vetoaa värikkyys ihan missä tahansa :D (mikä keväthuuma?)

Anonyymi kirjoitti...

rusetteja hamstraan minäkin ;> hauska video :>

Lina kirjoitti...

Sitä taitaa olla liikkeellä vähän laajemminkin :)

Ida-Sofia kirjoitti...

no hyvä että jollain oli hauskaa! ;D
Olet lisäksi ensimmäinen ihminen joka mulle koskaan kommentoi mitään joten saat kaiken anteeksi. en tiedä tosin että millon kommentoit kun en ole oikein bloggaillut viime aikoina..

Lina kirjoitti...

Hyvä, se kohta diapameista ja suomalaisesta sisusta hajotti mut nimittäin lopullisesti :D