Rinne Niinikoski Nansoilee

Pyöriskelin juuri Nanson sivuilla ja huomasin ilouutisen, toukokuun 5. päivä Nansolle ilmestyy Rinne Niinikosken suunnittelema reilun kaupan puuvillasta valmistettu mallisto.

"Rinne Niinikosken leikkimielisen räiskyvä kevät-kesä 2008 -mallisto tuo tuulahduksen menneiltä vuosikymmeniltä. Vaatteet yhdistelevät estottomasti rohkeita neonvärejä sekä veistoksellisia ja kerrostettuja leikkauksia, unohtamatta villejä raakareunoja. Lopputulos on huoleton, mutta naisellisen viimeistelty. Retrohenkiseen kukkakuosiin perustuva mallisto vie urbaaneimmankin naisen hehkuvien kukkaketojen keskelle kuuden vaatekappaleen voimin."


Kuulostaa loistavalta, toukokuussa pitää sitten rientää kurkkaamaan yhteistyön tulokset.
Ps. Kaikille Nanson ystäville suosittelen Nanso Groupin outlettiä Tammistossa. Edellisen kauden vaatteita löytyy huimilla alennuksilla ja kaikkea kivaa löytyy vaikka kuinka. Nanson vaatteet ovat kyllä sen verran hyvälaatuisia, että tuotteista maksaa täydenkin hinnan ihan mielellään.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, kiitos tästä! - Aivan huippu uutinen. :) Outoa, että tuosta on nyt vasta juttua jos kuitenkin meinaavat julkistaa malliston jo ensi kuussa!?

Lina kirjoitti...

Itseasiassa toi on ollut Nanson sivuilla ilmeisesti jo helmikuussa, mutta en ole kyllä mistään muualta siitä lukenut. Ihan sattumalta menin sinne tänään.

Anonyymi kirjoitti...

Ääh, minut pudotettiin samantien takaisin maan pinnalle, luin tuolta Nanson sivulta että kokoelma tulee myyntiin vain pariin pääkaupungin liikkeeseen. Nice...:/

Lina kirjoitti...

Retki Helsinkiin alkukesästä? :)

Bren kirjoitti...

Loistava uutinen! Ootan innolla. Ja tuo Tammisto on mainio vinkki. Voisin ihan sen takia vaivautua poistumaan Helsingin keskustasta :>

Vintage Girl kirjoitti...

Kiitos Tammiston vinkistä, luulin, että Nanson outlet on vain tuolla tehtaan yhteydessä.

Täytyypä käydä tsekkaamassa tuo uusi Rinne Niinikoski kokoelma. Nansolta löytyy tosiaan välillä kivoja juttuja. Tosin jotkut kuosit ovat niin kuluneita, kun liian monella tulee niitä kadulla vastaan.... Mutta kyllä Nansolla helmiäkin löytyy, monia upeita malleja ja leikkauksia.